Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Gruppen Toto’s första skiva

Året var 1978 och jag var 15 år, musiken hade börjat ta grepp om mitt liv. Men inte på så blodigt allvar som det kom att bli senare.

Toto 1978

I alla fall så släppte Toto sin första platta med den klassiska låten ”Hold The Line”. Fyra år senare skulle jag vara hooked totalt på denna grupp. Jag köpte Toto IV 1982 och sedan dess så har denna grupp följt mig genom livet. Att dessa blev min favoriter har också gjort så att jag lyssnat på en massa andra grupper och artister. I dag så finns alla Toto skivor i min samling, förutom några samlingsplattor och live inspelningar. Plus en massa annan bra musik som jag verkligen håller högt och lyssnar på med jämna mellanrum.

Antalet konserter jag sett med Toto kan jag inte räkna och jag är smått irriterad på mig själv att jag inte noterat de datum och år som jag bevittnat en konsert. Senast jag så Toto var i Umeå på Sky Com Aren 2007, inte den bästa dom gjort men fantastiskt roligt då jag hade fått tillfälle att stå vid scenen och fotografera och träffa dessa herrar en kort stund efter konserten!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén