Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

God Natt – ny säng!!

Så där, då har jag sovit första natten i min nya säng. Sov som en stock hela natten. Nu brukar jag inte ha problem att sova men man kan ju ändå tänka att med ny säng så kanske man är ovan.

Nu gick det över förväntan. Det tog lite längre tid att få sängen än beräknat. Det blev något fel så leverans blev först igår. Men fick fraktkostnaderna som kompensations för det inträffade. Direkt efter jobb i går så tog jag tag i det hela. Först nedmontering av den gamla sängen.

Inga större problem att montera ner och ställa undan den. I morgon lördag så åker den till återvinningsstation. Plus alla kartonger och skräp från den nya sängen. Sedan så började jag montera den nya sängen. Ska väl säga att IKEA’s instruktioner kanske skulle behövas ses över. De stämmer inte riktigt med verkligheten. Tur att man har ett antal år av arbete inom möbelbranschen.

Efter ett par timmar så var sängen monterat och det bäddades med rena lakan och sängkläder. Det tog sin lilla tid men blev riktigt bra. Det är en skön säng som jag kommer att sova gott i många år framöver. Här nedan så kan ni se det slutliga resultatet. Nu fattas det bara ett sängbord och någon sänglampa. Vi får se vad det blir. Här kan ni läsa om vad jag funderar på när det kommer till just det.

uppdatering

Jag hittade ett praktiskt sängbord på Jysk som beställdes online och att hämta i butik på lördagen. Så när vi varit på Återvinningsstationen så åkte vi förbi och hämtade det platta paketet. Väl hemma så skruvades detta ihop. Det blev väldigt bra, tycker jag. Nu saknas det en sänglampa som jag  beställts och räknas komma till veckan.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén