Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Byte av säng här hemma

Äntligen har jag beställt en ny säng. Enligt nätet då jag ställde frågan hur ofta man bör byta ut sin säng så är det lite olika svar. Mellan fem och tio år säger vissa att man ska byta ut sin resårmadrass.

Ny säng

Nu har jag inte riktigt koll på när jag köpte min nuvarande säng. Det är nog 10 år sedan min nuvarande säng införskaffades och den börjar att ha gjort sitt så det var hög tid att byta ut den mot en ny. Det var länge sedan jag hade några större problem med min rygg. Alla vet vi att sängen är en viktig detalj för att kroppen får vila på ett bra sätt. Sängen får inte vara för mjuk men inte för hård för min smak. Jag har beställt en med fast/medium hårdhet.

Hemleverans av säng

Så klart så slits sängen då vi tillbringar ett stort antal timmar där per natt. Tillslut så har den gjort sitt och måste bytas ut. Nu valde jag att köpa min säng från IKEA. Köpte även hemleverans och att den bärs in i min lägenhet vilket är väldigt bekvämt. Tisdagen den 1 februari så sker leverans. Någon gång mellan 09.00 och 18.00. Som tur är så jobbar jag hemifrån och kan ta emot den när den kommer.

Bortforsling av gammal säng

På lördag den 5 februari så får jag hjälp av min vän och vapendragare Ulf att frakta den gamla sängen med släpvagn till Må Återvinningscentral. Ska även passa på att rensa ur mitt förråd med en del grejer som bara står och tar plats. Skönt att få bort både den gamla sängen, samt det som i årtal stått i förrådet och bara tagit upp en massa plats. Det är alltid skönt att få rensa bort en massa skräp som man idag inte använder eller har någon användning för. Något som ska få åka med är mina gamla slalomskidor från typ 90-talet som jag inte använt på kanske 20 år.

LED-vägglampa Element med hylla, matt svart

Letar efter sängbord

Nu så letar jag efter sängbord. Jag vill ha ett snyggt och modernt. Gärna så man direkt kan ladda telefonen utan några som helst laddkablar. Nu verkar det svårt då jag endast hittat bord med USB uttag i. Det är det närmaste jag hittat, och det är mycket stor chans att jag beställer ett sådant. Du kan se det på bild här ovanför.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén