Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

God Jul & Gott Nytt år

Med endast ett par dagar till julafton och några fler till nyår så vill jag passa på att önska alla en God Jul & Gott Nytt år!

Fick två dagar extra ledigt på grund av en hosta som inte är av denna världen!! Det börjar släppa och förhoppningsvis så kommer det att bli en förkylningsfri julledighet. Av erfarenhet så vet jag att sömn är en bra medicin. Igår så sov jag hela 14 timmar. Vaknade som vanligt vid 6-7 tiden i går morse och skickade ett meddelande till min chef att jag blev hemma för att kurera mig. Men somnade gott om och sov till kl 13.00.

Vet inte när detta hände senast. Senaste året så har jag med dessa två dagar totalt 5 sjukdagar. Så nu har jag något att slå inför det nya året. Jag hoppas att alla mina vänner, släkt och arbetskamrater får vara friska. Framförallt under helgerna som kommer och får njuta av en välbehövlig ledighet. Ta väl hand om varandra och njut av julens alla fördelar. Mat, sällskap och ledighet.

Självklart så bör man lyssna på musik som hör julen till, sedan några år tillbaka började jag med en spellista på Spotify. Den växer för varje år och för den som känner mig vet att det är nästintill bara WestcoastAOR musik på min jullista. Lyssna och njut och koppla av under julledigheten.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén