Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Första dagen efter ledighet

Har varit ledig länge under jul och nyår, i dag var första dagen efter ledighet. Jag kliver upp tidigare än vad jag gjort under min ledighet men jag gör det med glädje, känns förvisso skönt att fått vara ledig men att arbeta är för mig inget som känns besvärligt utan enbart roligt! Det var roligt att se alla efter jul och nyårs uppehåll, ja inte riktigt alla men nästan. Så vad kommer att hända under 2014, ja det är svårt att sia om, men en sak är säkert det kommer att jobbas på som vanligt.

Boken: Guldläge på nätet

En kul grej är att min chef Magnus har tillsammans med Michael Wahlgren skrivit boken Guldläge på nätet en bok om sökmotoroptimering för alla. Du hittar boken hos de flesta som säljer böcker online som till exempel AdlibrisCDON och Bokus.

Vill du vet mer om boken kan du läsa mer på den webbplats som byggts speciellt för boken, Guldlägepånätet.se, där får du mer information om vilka dessa herrar är som skrivit boken men också info om vad boken handlar om. Jag kan säga att den är pedagogiskt upplagd och inte alls svår att förstå när man läst den.

En stor fördel är att boken i sig inte är så stor, det är ju inte frågan om någon roman. Det är 107 sidor fylld med information om SEO / Sökmotoroptimering, enkel att ta sig igenom och enkel att ta med sig när man gått och lagt sig eller åker iväg någonstans med buss eller tåg. Läs den med fördel fler gånger och ta om kapitel om du känner att du inte riktigt förstod första gången du läste den.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén