Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Förkylning och tråkiga dagar

Okay då åkte jag på förkylning, inte alls roligt. Kroppen orkar inte mycket med dessa baciller i sig. En kort promenad med Siba (min hund) och jag är genomvåt av svett. Har legat sedan i lördag och tänkte att det skulle fungera att gå på jobbet på måndagen men ack vad jag bedrog mig. Detta är min fjärde dag som jag är soff/sängliggande och jag hoppas verkligen att vara på benen i morgon men vi får se hur det blir.

Tråkigt med förkylning

Att ha förkylning och vara sjuk hemma hör inte till vanligheterna. Framförallt så tycker jag om mitt jobb och det är inte så skoj att vara hemma och inte göra mer än att se på TV och snörvla. Nu vill jag ju inte smitta ner kontoret så därför så blir jag hemma tills jag är helt frisk. En annan tråkig del är att de från vårt Stockholmskontor är uppe denna veckan och det skulle bli lite baluns i morgonkväll och det känns bittert att missa. Men det är som det är och jag kan inte göra mer än vila, trycka i mig KanJang och Echinaforce för att bli frisk så fort som det bara går.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén