Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Företagsevent

Den fantastiska Höga Kusten BronI fredags så åkte vi iväg med företaget på vår allra första konferens. Kl 10.00 satte vi oss i bilar mot okänt mål för oss. Det visade sig att vi skulle till Björkuddens Hotel och Konferens som ligger vackert vid Höga Kusten Bron. Vädret var på topp så lunchen åts ute på verandan och det hela började väldigt bra. en eftermiddag med Magnus som gick igenom några intressanta saker som gjorde att vi fick mer kött på benen så att säga. Några frågetecken har rätats ut och vi kan efter denna helg förstå mer inom det segment vi jobbar.

Efter den samlingen så tog några chansen att bada bubbelpool och några slappade i solen med några öl. Vid 19.00 serverades en av de god middag, tre rätter senare så sitter vi och sammanfattar dagen och kommer fram till att vi är ett oerhört bra gäng och trivs både med varandra och med jobbet. Riktigt roligt!!

Söndag så blev det först frukost och en samling där vi gick igenom lite framtid och mer info om segmentet vi jobbar i. Nöjd och glad åkte vi hem efter en god lunch. Den bil jag åkte med fick stanna i Överhörnäs där polare hämtade upp mig för vidare transport till paradiset och surströmmingskväll med goda vänner.

Nu sitter jag hemma i lägenheten och har precis satt på en tvättmaskin och kommer att domna bort i soffan en stund och ladda för ny arbetsvecka i morgon!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén