Dec 172013
 

Nu är det snart ett år sedan jag började jobba på Brath AB, ett helt fantastiskt år. Visst jag hade mina föraningar att det skulle bli bra, men att det skulle bli så här bra kunde jag aldrig ana. Året har gått otroligt fort och hur nästa år kommer att bli har jag ingen aning om. Jag vet i alla fall att det kommer att bli spännande och roligt.

Förra året den här tiden så fick jag beskedet om att jag fick en 6 månaders provanställning efter en period av arbetssökande. Min önskan inför jul är att fler skulle få jobb, att kunna känna glädje inför 2014 att få ett jobb att gå till.

Om du skulle behöva hjälp med sökmotoroptimering så klickar du på bannern här nedanför så kommer du till Brath AB och kontaktar oss så får du veta mer!

Brath AB

  One Response to “Firar 1 år med jobb”

  1. Roligt för dig Bengt!

Sorry, the comment form is closed at this time.