Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Ett nytt spännande 2019

Vi har klivit över från 2018 till ett nytt spännande 2019. Det pratas om ett oskrivet blad som ska fyllas med upplevelser och händelser. Den som fyller 2019 med minnen och händelser är vi själva till stor del.

Fyll på med positiva minnen

Klart att andra hjälper till att fylla våra oskrivna blad, men vi själva väljer vilka minnen som ska få vara med när vi gör vårt bokslut vid årskiftet 2019/2020. Vi väljer också hur pass väl fyllt vårt liv ska bli. Se till att ta vara på de vänner som du har och hjälp varandra att fylla på minnesförådet med positiva minnen.

Förhoppningen inför 2019

Vill passa på att önska alla som inte hade ett så trevligt 2018 all lycka inför 2019. Livet är inte alltid rättvist. I denna berg och dalbana som livet är så går det upp och ner. Förhoppningen inför 2019 är att det går uppåt för alla. Det är inte lätt att tänka positivt när det inte blir som man önskat. 

Att skapa vår egna lycka

Många gånger så skapar vi vår egna lycka. Med famil och vänner så kan man vända på skutan om man seglar i motvind. Försök ta hjälp från andra, den kan finnas närmare än man tror. Det är inte enkelt men när man väl får hjälp så kommer det att bli bättre.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén