Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

En liten summering av 2017 so far…

Tänkte jag skulle ge mig på en liten summering av 2017 på vad som hänt under året. Det är ju trots två månader kvar och det kan hända saker som jag får skriva om senare i så fall.

Först måste säga att livet just nu känns riktigt bra, arbetet snurrar på som det ska och till och med bättre än tidigare. I januari 2018 så är det 5 år sedan jag började på Brath AB. Det har sedan start förändrats en hel del på mitt arbete till det positiva, det senaste året speciellt. 

Husbil

För det mesta så snurrar livet på som vanligt men 2017 har det hänt ovanligt mycket i mitt liv. I slutet på maj så köpte jag en husbil, vilket både jag och andra kanske blev smått förvånad över. Oavsett så innebar detta en stor förändring. Då jag började att arbeta efter semester så hade jag haft 26 nätter i husbilen vilket känns riktigt bra jobbat.

I mitten på oktober så vintrades husbilen och ställdes undan i ett garage. Nu får den vila tills någon gång i början på maj. Ser fram emot nästa sommar och nya resmål. Denna sommaren blev det en tripp upp till Dikanäs, Kittelfjäll samt Malå och hälsa på lite släkt. Fantastisk resa med många trevliga möten. Ska planeras i vinter för sommaren 2018 och vad man kan tänkas hitta på.

Bardisk

För lite mer än två månader sedan så bestämde jag mig för att sälja min bardisk som jag haft i typ 23-24 år. Den har nyttjats allt för lite för att jag ville ha kvar den, allt har sin tid, så även en bardisk. Allt inklusive glas (ca 140 st), bartillbehör, kylskåp såldes för några veckor sedan till ett fantastiskt par från Dalarna, så baren lever vidare på annan ort!

Så detta var två stora saker som hänt mig under 2017 och det händer ju en massa grejer mest hela tiden men inte av den magnituden som detta. Vi får se om jag kan toppa 2018 med lika häftiga händelser. Det återstår att se. Det är trevligt med förändringar i livet så länge det är till det positiva!!

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén