Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Då är vi inne i september månad

September innebär höst för många och så även för mig. Alla har börjat arbeta efter sina semestrar och det går över till vardag för de flesta av oss.

Vi arbetar fortfarande hemifrån och det går väl bra. Klart man saknar sina arbetskamrater men vi lär ju gå tillbaka till det normala bara den här pandemin är över. Jag har klarat mig bra och sluppit smittan vilket andra inte har gjort. Ingen av mina närmaste vänner eller kollegor har blivit drabbade. Det får vi vara tacksamma för.

Livet rullar på som det tidigare gjort och jag har hjälp bekantingen Torbjörn Berlin med att komma i gång med sin blogg Berlin Calling. Torbjörn har tidigare arbetat på ortstidningen Örnsköldsviks Allehanda som reporter och skrivit en hel del musik kröniker under rubriken Berlin Calling. 

Nu är han igång med sin egna blogg och skriver när lusten faller på. Han har en stor förkärlek till Beach Boys men tycker även om annan typ av musik, exempelvis Westcoast musik. Redan har han skrivit ett inlägg om Warren Wiebe som också är en av mina stora favoriter. Se till att prenumerera på hans blogg då Torbjörn är en mycket duktig skribent!

Självklart så blir jag glad om ni även följer min sida på Facebook om WestcoastAOR. Det strömmar till nya följare regelbundet och i dagsläget så är det 5510 stycken som följer sidan!! Blir glad för varje en som väljer att klicka på gilla knappen och följa sidan!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén