Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Besiktning av husbilen

I morse 07.40 så skulle besiktning av husbil ske. Spänd av förväntan då jag inte besökt en bilbesiktning sedan i mitten på 90-talet då jag sålde min bil. 

Jag har varit utan bil tills förra året då husbilen kom i min ägo. Nu var det alltså dags att besiktiga den för sommarens bravader och det kunde ha gott riktigt bra, en liten glödlampa på en sidobelysning som anmärktes först. 

Sedan så när bilen fick sig en genomsyning så konstaterades att de tyckte att däcken var allt för dåliga. Nåväl, jag hade väl det i bakhuvudet att det skulle behövas bytas däck, men man försöker ju och det kunde ju ha gått en sommar till. Men icke, på måndag blir det däckbyte på pärlan.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén