Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Att hjälpa andra

Känner du som jag ibland att man vill hjälpa andra på något bra sätt? Då har jag hittat ett riktigt bra sätt att hjälpa andra, Kiva är ett ställe som ger dig chansen att ge små lån till låntagare som arbetar för att starta företag och förbättra sina liv.

Jag lånar ut då och då på Kiva och kanske du känner att detta är något för dig, klicka dig vidare här för att gå med och börja låna ut! Det är inte frågan om några stora summor utan du betalar in $25 varav en nätt summa går till Kiva för att kunna driva verksamheten. Allt eftersom så betalas lånet tillbaks och du får tillbaks dina utlånade pengar som du kan låna ut vidare till nästa projekt som du känner speciellt för.

Brath AB har även en grupp hos Kiva som du kan bli medlem i och på så sätt hjälpa genom att låna ut pengar till de som verkligen behöver hjälp att förbättra livet för sig och sina familjer. Tills idag (15/2 2014) har gruppen Brath AB gjort 45 lån till en summa av $1,150. Ju fler vi blir ju mer kan vi låna ut till de som vill förverkliga sina företagsdrömmar och få en mycket bättre tillvaro.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén