Bengt Isaksson

– Blog – Bilder – Musik –

Är sommaren slut nu?

Det har som alla minns varit en fantastisk sommar! Ja redan i maj så kunde vi känna av vad som skulle komma. Även om vi inte då kunde ana hur varm sommaren skulle bli.

Jag skrev en artikel om varma maj och kunde konstatera att det var länge sedan vi upplevde en maj månad med sådant väder. Att det skulle bli en av de varmaste somrarna i mannaminne var något som vi inte alls kunde ana.

Nu är vi i mitten av September och det är en solig och relativt varm dag trots att det är den första höstmånaden. Det sägs vara stormar som för upp värme från de afrikanska länderna. Och visst är det skönt med varma soliga dagar.

Jag är tacksam för en skön och härlig sommar. Men nu får gärna hösten komma så man kan förbereda sig på den kallare årstiden, vintern. Tack vare våra fyra årstider så uppskattar man sommaren betydligt mer än om det skulle vara en och samma årstid året om.

Efter en lång och kall vinter så har vi en skön vår och sommar att se fram emot. Sommar innebär semester och ledighet efter att man arbetat under längre period. Det betyder återhämtning och en skön ledig tillvaro som är hälsosam för oss.

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén