Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Är sommaren slut nu?

Det har som alla minns varit en fantastisk sommar! Ja redan i maj så kunde vi känna av vad som skulle komma. Även om vi inte då kunde ana hur varm sommaren skulle bli.

Maj månad och vackert väder

Jag skrev en artikel om varma maj och kunde konstatera att det var länge sedan vi upplevde en maj månad med sådant väder. Att det skulle bli en av de varmaste somrarna i mannaminne var något som vi inte alls kunde ana. 

September och soligt

Nu är vi i mitten av September och det är en solig och relativt varm dag trots att det är den första höstmånaden. Det sägs vara stormar som för upp värme från de afrikanska länderna. Och visst är det skönt med varma soliga dagar.

Nu får hösten komma

Jag är tacksam för en skön och härlig sommar. Men nu får gärna hösten komma så man kan förbereda sig på den kallare årstiden, vintern. Tack vare våra fyra årstider så uppskattar man sommaren betydligt mer än om det skulle vara en och samma årstid året om.

Hösten har sina fördelar och det gör inte mig så mycket med att löven faller och att vi går mot mörkare tider. Jag vet att tiden går fort och snart så vänder det och kommer att bli ljusare! 

Hoppas på en bra sommar nästa år

Efter en lång och kall vinter så har vi en skön vår och sommar att se fram emot. Sommar innebär semester och ledighet efter att man arbetat under längre period. Det betyder återhämtning och en skön ledig tillvaro som är hälsosam för oss.

Vi får hoppas på en lika bra sommar nästa år. Dock med mer nederbörd så bönder och andra som brukar jorden får sitt. Det skulle också vara en fördel om förhoppningsvis minska skogsbränder som härjade i somras.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén