Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Äntligen är sovrummet klart

Efter många om och men så är äntligen sovrummet klart. Det har tagit lite tid men det för att jag letat både sängbord och sänglampa. Sängen har jag sovit i över en vecka.

tidigare inlägg så har jag skrivit om hur jag rensat ut den gamla sängen och monterade den nya. Hade även tänkt en sänglampa med usb uttag för att kunna ladda telefonen. Nu hittade jag både ett sängbord från Jysk och en sänglampa från IKEA som blev lyckat.

Sänglampan har trådlös laddning för telefonen så det är bara att lägga den på foten så laddas telefonen. Det finns även usb uttag på den så min iPad får laddning. Även om jag inte läser så mycket när jag gått och lagt mig så är det skönt att tända en lampa där.

Nu så känns det komplett i sovrummet med ny säng, sängbord och lampa. Det får räcka så här för ett tag. Eventuellt nästa projekt blir till köket. Har ett jättestort köksbord och en kökssoffa som jag aldrig använder. Skulle vilja köpa ett barbord med två eller fyra stolar. Vi får se när det blir av. Det är ingen större panik med detta. Sängen kändes viktigare!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén