Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Allt har sin tid

Allt har sin tid, semester har sin tid och arbeta har sin. Nu har första dagen avverkats efter 5 veckors härlig semester. Att vara ledig så pass länge har både sin för och nackdelar. Det är skönt att inte behöva ställa klockan på morgonen utan man kliver upp när man vaknar. Nackdelen är väl att man är uppe betydligt längre på kvällarna och ställer om dygnsrytmen som ställer till en del problem när man ska börja jobba igen. Nu är det ju inget jätteproblem, det tar ett par dagar så är man tillbaka i rätt rytm igen.

Sommaren en höjdare

I vilket fall som helst så har denna sommaren vädermässigt varit en riktig höjdare, för det mesta sol och gärna fler dagar i sträck. Värmerekord har det också varit med över 30 grader flera dagar. 5 veckor går fort men jag är oerhört nöjd över årets lediga tid. Nu är ju inte sommaren slut bara för att jag börjat jobba, det kommer säkert helger med fantastiskt väder som man kan njuta av. För att inte prata om kvällarna.

Ledig tid

Fick tid att gå på Guitar Museum i Umeå

Fin gitarr på Guitar Museum i Umeå

Tänker inte redogöra allt jag har haft för mig under min semester, men en höjdpunkt var helgen som gick. Det blev en hel helg i Umeå, med huvudaktiviteten konsert med State Cows på lördagkvällen. Svensk bra Westcoast musik. Jag och polare Ulf hade bokat hotell från fredagkväll tills söndag och vi hade nästan oförskämt bra. Fredagkväll med god mat och flera goda öl på Bishop Arms och en lördag då vi först gjorde ett besök på Gitarr museet för att senare på kvällen käka gott på Invito innan vi knallade iväg för konsert med State Cows. Efter konserten så gick vi tillbaks till Invito där vi drog några svalkande drinkar.

Söndagen så sov vi ut och åt en sen frukost på hotellet (de serverade frukost tills kl 12.00). Vi hade ingen brådska hem då vi inte behövde checka ut förrän 18.00 men vid 14.00 så kände vi båda att en lunch på stan innan vi satte oss i bilen och åka hem skulle sitta fint. Nöjda tog vi oss hem till Ö-vik och fortfarande så snurrar tankarna tillbaks till denna fantastiska helg med bra musik och god mat med en riktig god vän.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén