Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

1 maj välkommen

dsc1956

Så går vi in i maj månad, och sommaren kommer med stormsteg. Det är ingen riktig värme än här där jag bor, men solen skiner och det blir varmare och varmare för varje dag som går. Gjorde inget speciellt i går kväll då det var sista april, förut så var det alltid brasa, sång och vårtal + en mängder med fyrverkeri och smällare. Nu är jag hundägare och har min andra hund. Siba som jag har nu har inga större problem med att det smäller, men Amorina som jag hade tidigare va riktigt rädd. 58 kg Newfoundland kunde hoppa upp i mitt knä, så rädd var hon. Nu utsätter jag inte Siba för raketer i onödan utan antingen håller jag mig hemma eller så åker jag till kompisar som har hundar så blir det mycket lugnare.

Jag har förståelse för att raketer skjuts, och kan till och med tycka att det kan vara vackert. Vad jag däremot tycker illa om är det skjuts raketer och smällare i tid och otid under en nyårsafton eller valborg. Främst för att det faktiskt finns hundar som är livrädda för det, men också alla andra djur i vår natur, fåglar med mera. Sedan att det ser ut som en krigsskådeplats ute runt kring där det skjutits… man kan väl städa upp dagen efter, eller? Nå, ska inte gnälla något mer, jag hoppas ni förstår min kritik?

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén