Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Westcoast/AOR Music Shop

På min sida för Westcoast/AOR musik kan man sedan länge handla produkter med tryck på, bilden visar exempel på vad som finns i butiken just nu.

Shop – Spreadshirt

Röd t-shirt med tryck från Westcoast/AOR ShopDet är en tjänst från Spreadshirt och det finns mycket roliga produkter att välja på, i dagarna har jag rensat bort allt som fanns i shopen och börjat om på ny kula. Kändes som att det var nödvändigt då jag inte hade så stor koll på vad som fanns i min shop. Nu kommer jag att lägga upp nya produkter allt eftersom och det känns kul att få visa lite nytt. På min sida hittar du shopen där du enkelt kan handla produkter som den på bild här bredvid, en v-ringad t-shirt för dam eller kaffemugg plus mycket mer. Det finns möjlighet att ändra eller lägga till egen text. Allt för att få en personlig prägel på den produkt du vill beställa.

Support av min sajt

Denna shop startade jag för att man skulle kunna supporta min sajt Westcoast/AOR Music. Det är ett sätt för mig att få in pengar för att sidan ska kunna fortgå att existera. Det är inte gratis att driva en sajt i den storleken. Jag hade ett samarbete med en kille från Danmark som har en liknande sajt www.bluedesert.dk med massor av intressant läsning för den som är intresserad av Westcoast/AOR musik.

Det är inte min intention att tjäna några pengar på min sajt. Det kostar med domännamn och hosting av sidan. Därför försöker jag att kunna få in lite extrapengar bland annat genom denna shop. Jag hoppas du hittar något som kan vara av intresse och att du gör ett inköp. Om inte för att hjälpa mig att fortsätta med min stora hobby, Westcoast/AOR Music.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén