Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Vi närmar oss 1:a advent och jul

Vi går med stora steg mot 1:a advent och jul. Tiden går snabbt, tyckte det nyss var sommar och semester. Nåväl, det är ju bara att acceptera och börja pynta så det blir lite julkänsla här hemma.

Jag kommer att ta ut semesterdagar så det blir hela två veckor ledigt över jul och nyår. Så fokus just nu på jobbet är att se till så allt jobb blir klart och gärna påbörjat med januari innan vecka 51 som är min sista vecka innan lite längre ledighet.

Som det ser ut just nu så ser det bra ut. Men så klart kan allt hända och jag hoppas att allt löser sig och att jobbet flyter på precis som det ska. Jag har även varit på den årliga kollen på hälsocentralen Ankaret här i Örnsköldsvik. 2004 så fick jag en hjärtinfarkt och har sedan dess regelbundet varje år kollat upp mina värden. Jag gick igenom årets besiktning.

Mitt största problem är att jag väger för mycket. Men denna gång så fick jag hjälp från den doktor som jag går hos med en diabetesmedicin som ska hjälpa mig att gå ner i vikt. Jag kommer att börja med att ta en spruta om dagen så får vi se framöver vilket resultat det kommer att ge. Det är winwin med den medicinen då den håller mitt blodsocker i schack som var något förhöjt samt att jag kommer att gå ner i vikt.

Jag kommer så klart att återkomma i ämnet då det skett någon förändring och jag hoppas verkligen att ett antal kilon kommer att försvinna. Det är inte alls roligt att vara överviktig och det finns otroligt många hälsofördelar att bli lättare.

Nästa Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén