Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Två veckor av semester

I morgon så påbörjar jag min tredje vecka semester. Således så har två veckor av min semester gått.

Som jag skrev i förra inlägget så har jag varit ute hos min kamrat och hans fru dessa första veckorna. Vi har byggt ett förråd på det ställe det stod ett gammalt ruckel till garage tidigare. Det var lågt i tak och endast golv av trädgårdsplattor.

Nu så står det ett förråd i samma storlek men med ett riktigt stadigt golv. Plåttak är lagd och väggar är uppe med vindpapp på. Det som är kvar är läkt på två väggar och panel som kompisen kommer att sätta upp till veckan. Hela förrådet ska målas med tjärvitrol, något som kommer att bli snyggt på byggnaden.

Sedan så har han lite pyssel med vindskivor, hängränna och stuprör. Elen ska hans dotters sambo hjälpa till med som är elektriker. Det kommer att bli så bra detta.

Jag har nu två veckor kvar av min semester och planen är att besöka några andra vänner i deras stuga. Någon eller några dagar blir jag hemma i Örnsköldsvik. Ska ringa i morgon måndag och kolla läget. Tvätten hänger på tork så jag är redo för mer äventyr.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén