Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Tio i topp – skivsläpp genom åren

Sedan 2014 så har jag vid årets slut satt ihop en spellista med årets bästa album! Dessa spellistor hittas på Spotify!

Nu har vi 2022 och redan så har det letat sig fram en stark kandidat till att komma med på den listan, det är gruppen Atlas Station som nyss släppte sitt andra album. Hur jag tar ut de som i slutet på året blir kvar på listan är som följer. Jag lägger alltså till album i en icke öppen spellista och allt eftersom året går så fylls denna spellista på. När vi så närmar oss årsskiftet så blir det till att lyssna igenom och välja vilka tio som ska vara kvar.

Inbland så blir det svårt att veta vilka som ska få vara kvar och vilka som får åka. När jag så har valt tio album så gör jag spellistan publik och delar den i sociala medier. Det är en rolig uppgift som gör att man får en rätt så bra samling av spellistor med det bästa av det bästa! Här nedan så ser du 2021 års topplista och du kan söka på Spotify, skriv in WestcoastAOR i sökfunktionen så dyker mina spellistor upp.

Open in Spotify

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén