Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Stockholmsbesök

I fredags så tog jag tåget från Örnsköldsvik till Stockholm dels för att hälsa på goda vänner men också gå på konsert på lördagkväll, mer om den senare.

Kom ner till Stockholms Central vid halv ti0, en kvart senare och med tunnelbana så var jag vid Mörby Centrum där Anders hämtade upp mig med bil. Kom hem till Jeanette och Anders strax vid tio tiden. Alltid roligt att hälsa på dessa vänner, jag känner mig verkligen hemma hos dom och gästfriheten är enorm. Vi åt smörrebröd och drack någon pilsner innan sängen ropade godnatt!!

Lördag så jobbade Jeanett så jag hjälpte Anders att täcka poolen med den plåt som brukar ligga över vintern och sedan tog vi oss in till stan via buss och tunnelbana. En lunch på TGIF och sedan så letade vi upp vinylbutiken.  Sedan stod ABBA museet på tur så en promenad ut till Djurgården och ett besök på det relativt nyöppnade museet, även om man inte är en ABBA fan så är det ett roligt besök, mycket skoj att se, göra och lyssna på.

Efter museibesöket så tog vi oss in till centrala delarna och satt oss på Saddle and Sabre en mysig bourbonkrog med mycket gott att erbjuda. När klockan närmade sig 19.00 så tog vi oss mot Fasching där kvällens konsert skulle vara. Det var trummisen Steve Gadd som spelade denna kväll, en stor upplevelse att få höra honom live tillsammans med sina medmusikanter. Bland annat Michael Landau en oerhört begåvad gitarrist.

Söndagen så åt vi en god frukost för att sedan åka in till Täby Centrum där vi kollade runt lite och jag fick klämma på nya Apple TV, men set blev inget köp. 16.22 skulle mitt tåg gå hem till Ö-vik men tyvärr så skötte sig inte SJ så det blev en 3 timmars försening innan jag va hemma. Istället för 22.00 så blev det 01.00

Mindre roligt men helgen i sig väger dock upp så att det spelar ingen större roll, jag kom hem i alla fall!!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén