Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Snart nytt år och nya möjligheter

Det kan låta som en klyscha med nytt år och nya möjligheter. Men om sanningen ska fram så är varje ny dag en ny möjlighet till något nytt och spännande.

Visst är det skönt med rutiner och invanda vanor. Detta ger en trygghet och för den som har en anställning en fast inkomst. För 10 år sedan drev jag eget företag som under några år gav mig trygg inkomst, men jag insåg snabbt att jag inte hade drivet att ta företaget till nästa nivå. Med sviktande kundunderlag så bestämde jag mig för att lägga ner firman och söka anställning.

I december 2012 så blev det klart att jag skulle börja på Brath, och nu går vi mot det tionde året på företaget. 2023 så har jag varit anställd i 10 år vilket är ett rekord för mig. Jag har aldrig varit så länge på ett företag. Vilket ger både mig och Brath ett gott betyg. Vi trivs med varandra och det är viktigt att man kommer överens för att man trivs på en arbetsplats.

Det finns alltid en risk att man arbetar i gamla hjulspår och inte kommer vidare. Så är inte fallet här. Både jag och det företag jag arbetar på utvecklas ständigt och det kan vara en av anledningarna varför vi är framgångsrika. Nu snart efter 10 år så fortsätter företaget att växa och vi letar efter mer personal som vill vara med på vår resa. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén