Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Snart midsommar och den årliga semestern

Om en vecka så ska vi fira midsommar. Som vanligt så åker jag till kära vänner och blir där över helgen. Det är från och med i morgon 10 arbetsdagar tills jag tar min semester.

Jag jobbar veckan efter midsommar och sedan blir det några veckors ledighet. Jag vet inte riktigt än om det blir 5 eller 4 veckor. Det beror lite på hur bra det går de 10 dagar som är kvar. Det spelar inte så stor roll om jag får en vecka mer eller inte. Den kan jag ta ut vid senare tillfälle.

De två första veckorna ska jag vara ute hos min polare och vi ska försöka på att bygga ett förråd. Vi rev ett gammalt ruckel till garage förra sommaren och sedan dess så har det utförts markarbete. Förutom planering för förrådet så har det gjorts en större parkering. Den är inte riktigt färdig så det ska komma en grävare för att slutföra detta. Det ska även grävas för plintar till förrådet så kan vi påbörja bygget när semestern drar igång.

Vi har ju byggt en massa tillsammans genom åren så jag ser framemot dessa veckor. Framförallt umgänget men också att få jobba med kroppen. Skön avkoppling för en som sitter vid dator dagarna i ända. Det är härligt att få göra något annat än det man dagligen arbetar med. Vi hoppas på bra byggväder och om det blir för varmt så åker vi ut på flotten istället med något gott i kylväskan!

//Bengt Isaksson

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén