Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Snart julafton

Det är den 20/12 och vi firar den fjärde advent. Fyra dagar tills julafton och en av årets största högtider. Det ska bli skönt att få lite ledigt trots att pandemin fortfarande härjar och verkar ha tagit ny fart.

Det kommer att bli en annorlunda jul för de flesta av oss då vi inte kan träffas och umgås som vi vanligtvis gör. Vi får ta det som set är i år och hoppas på ett mycket bättre 2021. Mitt i allt elände så får vi försöka göra det bästa av situationen. För mig hjälper musik i många lägen och så här i juletid så finns det massor med bra julmusik att lyssna på. För mig som gillar Westcoast och AOR så har jag skapt en spellista på Spotify med just den musikstilen.

Se till att äta god mat, umgås bara med de närmaste i familj eller dina vänner. Lyssna på bra musik och vi hoppas på ett fungerande vaccin under första hälften av 2021. Det kommer att bli annorlunda och vi ser väldigt mycket fram mot detta.

Håll avståndet, håll ut och tvätta händerna!

Uppdaterat 2020-12-21

Nu har jag gått på ledighet över jul och nyår. Det är alltid skönt att vara ledig även om man arbetar på världens bästa företag! Nåväl, uppesittarkvällen blir hos goda vänner och julafton firas hemma med gammal god vän.

Vad som händer på nyår återstår att se. Då läget är som det är så kan det bli en hemmakväll på egen hand. Tiden får utvisa vad som sker.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén