Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Slut på helg – en ny arbetsvecka

Så är ännu en helg till ända och ny arbetsvecka ligger framöver. En lördag och söndag går så fort men ändå är det skönt med lite återhämtning efter en veckas jobb.

Den gångna helgen så har det inte hänt så mycket. Det blev en fika på stan med goda kamrater och en hel den serietittande. Jo, det har lyssnats på en hel del musik också. WestcoastAOR som ligger mig varmast om hjärtat har fått ljuda från mina högtalare!

Videon här ovan är nytt från Dirty Loops tillsammans med Cory Wong. Det svänger så ini bomben och är verkligen musik som jag går igång på. Välproducerat och duktiga musiker alla som medverkar. Beställde vinylen genom en så kallad Crowfunding, du kan klicka dig vidare här om du vill vara med och bidra.

Det är inte ovanligt att man tar sina fans till hjälp för att få ihop den summa för att ta fram en vinylskiva eller CD. Det är något speciellt att spela en LP eller CD istället för att lyssna på streaming. Även om jag idag lyssnar mest på Spotify så är det skönt ibland att få kliva upp och sätta på en vinyl!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén