Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Sista semesterdagen

Idag är det den sista semesterdagen för i år. Ja, det blir nog några där kring jul så man får en längre sammanhängande ledighet. Sommarsemestern är slut och på måndag så är det arbete som gäller.

Sommaren har varit ljuvlig på alla sätt och vis. Vädret ska vi inte alls klaga på då det i princip från midsommar har varit varm, soligt och skönt. Visst så har det vissa dagar varit blåsigt men det har varit kalasväder hela min semester, förutom någon dag med regn.

Det är en fördel att jag har det arbete jag har så det känns inte på något vis jobbigt att börja igen efter fem veckors semester. Vissa kan säker känna ångest efter sin ledighet och då kanske man ska fundera på att söka sig ett arbete man trivs med.

Det är min förhoppning är att vi snart ska få gå tillbaka till vanliga rutiner och arbeta från kontoret. Men det är inte bestämt något så fortsättningsvis så blir det arbete hemifrån. Jag har fått båda doser med vaccin men känner ändå att det är viktigt att hålla distans och inte förivra sig bara för det.

Det företag jag arbetar på, Brath AB tar kloka beslut och jag litar till hundra procent att de fattar det bästa besluten när det kommer till arbete på kontoret eller hemifrån. Det ska bli skoj att koppla upp sig på måndag och digitalt träffa de som just nu arbetar.

Tidigt så bestämdes det att vi varje morgon avdelningsvis träffs 10-15 minuter när arbetsdagen börjar. En bra start på dagen att se och höra alla. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén