Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

September – nu kommer hösten

Även om det kan vara varma dagar så vet vi att hösten är på gång. Vissa delar i landet är det mer höst än på andra orter. Vi som bor i mitten av vårt avlånga land kanske klarar oss några veckor till innan hösten slår till på allvar.

Våra årstider

Jag älskar sommar men tycker om de skiftningar vi har med våra årstider. Men när solen är framme så trivs jag som bäst. Kan tycka mer om vår än höst för då vet vi att sommaren mår på gång och allt börjar spira igen. Vårvintern är mysig när det börjar bli takdropp och snön efter en lång vinter börjar försvinna.

Gör ditt bästa

Oavsett årstid så är det bara att kämpa på och göra det bästa av den tid man får. Jag har inget intresse av odling eller så utan trivs bäst att få vara utomhus och fixa med annat. Jag bor ju även i lägenhet mitt i Örnsköldsvik så det blir att sitta på balkongen eller besöka något av stadens caféer. Tillsammans med goda vänner så blir det alltid trevligt.

Livet går vidare

Oavsett årstid så går livet vidare. Veckorna springer iväg och hux flux så är det jul och nyår. Vi går över till 2023, det år då jag fyller 60 år. Det kan kännas skrämmande vad tiden gått fort men vad kan man göra åt saken. Det enda man kan göra är att leva och göra det bästa av situationen. Åldern kan man inte göra något åt, det är vad man fyller åren med som man kan påverka.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén