Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Så går livet vidare

Nu är vi snart i mitten på Februari och livet går vidare. Trots pandemi så rullar det på och så klart så undviker jag att vistas på platser där det är mycket folk. Har snart arbetat hemifrån i ett år och längtan att allt ska gå tillbaka till det normala är stor!

Idag så anställdes det en ny medarbetare på min avdelning. Jag har sedan årsskiftet varit själv, dock med god hjälp från andra på företaget. Lyckan var stor när januari leverans klarades av och vi kunde påbörja denna månads produktion. Så klart så har jag steppat upp och kämpat för att hinna med allt. Nu med ytterligare personal så kan jag dra ner på tempot något och inte känna den stress som legat på ett tag.

Det dock sägas att jag älskar mitt arbete och har inga problem att ta i när det behövs. Men så klart börjar orken att minska. Även om det inte är fysiskt betungande så är hjärnverksamheten som fått arbeta extra hårt under en period. Men som sagt så har det kommit en person som kommer att avlasta mig betydligt. Nu så hoppas vi att vaccineringen kommer igång på allvar och att denna pandemi snart kommer få sitt slut. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén