Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Reklam för min brorsdotter

Jag har en bror som bor i Örebro och han och hans fru har fått tre fantastiska döttrar. Nu har en av dessa startat upp ett företag. Så klart så gör jag reklam för min brorsdotter via min blogg!

Min brorsdotter heter Andrea Wester och driver en firma som arbetar med strategisk kommunikation. Om du har en liten firma som behöver hjälp så rekommenderar jag henne varmt. Hon har studerat vid Berghs School of Communication. Du kanske behöver hjälp med en marknadsföringsplan, varumärkesstrategi eller någon form av konceptutveckling.

Då jag själv drivit eget företag så vet jag hur viktigt det är att få stöttning! Oavsett om det är en länk och en artikel från en som man känner sedan länge. Jag hoppas att Andrea kommer bli lyckosam med det företag hon startat och att jobben trillar in i lagom takt så här in början! Så om du eller någon du känner behöver hjälp med ert företags kommunikation så tveka inte att höra av er till Andrea.

Utan företag så skulle Sverige vara ett helt annorlunda land. Vi behöver personer som vågar starta företag och driva dessa. Jag hoppas innerligt att Andrea får en bra start på sitt företagande och bygger upp något som hon kan leva på i framtiden.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén