Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Otroligt mycket med snö

Sedan i förrgår så har det snöat ordentligt här i Örnsköldsvik. Det blev till och med en klass 3 varning för det som skulle ske. I går snöade det hela dagen och man räknar med att det kommit upp mot 60-70 centimeter snö.

Det hör inte till vanligheterna att det snöar så här mycket under 24 timmar. Nog för att vi är vana att det är vinter och att under halvåret kan komma en hel del snö. Det var i princip snöfritt till nyår. Nu har vi fått vår beskärda del. Skönt att arbeta hemifrån och slippa gå ut i detta oväder. Det görs ett fantastiskt jobb med snöröjning och alla som är ute och arbetar med detta ska ha en stor eloge!!

Nu börjar det lugna ner sig men all snö ska forslas från stan vilket kan komma att ta ett par dagar. Det lyser i Åsbacken som är stadens slalombacke och de är nog väldigt glada för att kunna köra igång verksamheten. Även länsfjället uppe i Solberg tackar nog vädergudarna för den snö som fallit.

Även om jag trivs bäst under sommaren så kan jag tycka att det är mysigt med vintern. Så länge man får hålla sig inomhus och titta ut. Tids nog så kommer det en vår och vi går mot varmare årstider. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén