Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Magisk upplevelse i lördags

Som alla är medvetna om så ställde pandemin till det under två år. För mig som älskar att åka på livekonserter så blev det tvärstopp. Men i helgen som gick fick jag uppleva något magiskt.

Torsdag den 22 september så åkte jag ner till Stockholm och mina goda vänner. Fredag så jobbade jag därifrån och fredagskvällen så åt vi gott och umgicks hemma. Lördag så skulle vi på Fasching och konsert med Andreas Aleman. Något jag sett fram emot länge. Strax före 18.00 så åkte vi mot konserten, vi hade bokat matplatser så vi kunde äta innan konsert.

Konserten var magisk och njutbar. Under två timmar få höra musik spelas med massor av duktiga musikanter är det bästa jag vet. Andreas Aleman är Sveriges svar på Michael McDonald som också är en stor favorit. Efter spelningen så hann jag hälsa på en del av de som spelat och andra som jag inte träffat sedan innan pandemin. Lyckan var total och vi åkte hem med ett leende på läpparna.

Tidigare på dagen så besökte vi en loppis strax bortanför där mina vänner bor. Det besöket blev lyckat och 5 vinyler hittade hem till mig. Det är vad jag köper idag, CD kan också köpas men i första hand så blir det vinylskivor. Det är skoj att bläddra i skivbackarna och se om man hittar något som man inte har och vill köpa.

På söndag eftermiddag så gick mitt tåg hem och jag landade i Örnsköldsvik vid 21.00.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén