Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

KickOff och julbord med Brath

Onsdag till fredag så har vi haft förmånen att åka iväg på kickoff och julbord med Brath där jag arbetar. Traditionellt så blir det så varje år förutom förra året på grund av pandemin. Så i år var det extra efterlängtat.

Detta år så åkte vi ner till Stockholm och Görvälns Slott i Järfälla för julhallabaloo på torsdagen. Då vi skulle starta relativt tidigt med konferens och diskussioner så åkte vi redan på onsdag. Vi tog oss till Gävle för övernattning på Scandic Väst. En tidig frukost för att sedan åka sista biten till Görväln. Vi åkte tre bilar från Örnsköldsvik och mötte upp personalen som arbetar i Stockholm.

Det blev en magisk lunch och en trevlig eftermiddag med bra diskussioner och gemenskap. Vi har en hel del som nyss blivit anställda och någon som kommer att börja nu i december så det var ett ypperligt tillfälle att lära känna varandra. Dessa tillfällen är perfekt att fördjupa vår gemenskap på företaget.

Efter incheckning, lite piffning och nya kläder så träffades vi i baren på slottet innan julmiddagen. Det var så långt från ett traditionellt julbord man kan tänka sig. Visst fanns det klassiker som skinka och olika sillar men detta serverades i en liten julbordsplatå. Jag åt hjortsadel till varmrätt och efter detta flertalet goda ostar med tillbehör och ett enormt godisbord.

Det blev en relativt tidig kväll och jag somnade proppmätt och som en prins. Sängen var det skönaste jag sovit i någonsin. Frukost serverades mellan 07.00 och 09.00 och var även den i väldigt hög klass. Så checkade vi ut och bilade hem till Örnsköldsvik. Vi kom hem vid 17.00 och borta bra men hemma bäst stämmer verkligen. Tack Brath AB för denna resa i år. Snart firar vi 10 års jubileum tillsammans!!

Här nedan så ser du några bilder från våra dagar på Görvälns Slott:

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén