Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Hösten är här

Vi har den 12 september och nu känns det att hösten är här. Det blir allt kallare ute både på morgonen och senare på kvällen. Mitt över dagen om solen är framme så kan det värmas upp något men vi går mot en allt tråkigare årstid enligt mig.

Innan det kommer snö så är det grått och trist. Regn och rusk gör att man når någon form av depression, inte så att det är något allvarligt men visst är det trevligare när dagarna är längre och solen visar sig. Jag gillar sommaren bäst av alla årstider.

Vårvintern är också något som jag gillar, takdropp och solen visar sig är något som her hopp och vetskapen om att sommaren kommer är något som jag blir glad av. Nu är det ju inte så mycket man kan göra. Årstiderna kommer och går och man får försöka göra det bästa av situationen.

Det blir en hel del serietittande under denna mörkare period. Som tur är så finns det en hel del streamingtjänster som gör att man får kvällarna och helgerna att gå. Även på de vanliga TV kanalerna så börjar det att visas en del roliga program. Som musiknörd så följer jag Idol på TV 4.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén