Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Hemma efter en härlig midsommar

Tre dagars ledighet går fort och nu är jag hemma i stan för en veckas jobb innan mina semesterveckor.

Midsommarhelgen som var får man räkna in som de varmaste i mannaminne. Nog för att vi haft bra midsomrar så har denna slagit alla rekord i värme. Plus 27 grader vid 20-tiden på kvällen är inte något som vi är van. Jag har njutit av både sällskapet och vädret.

Kolla in lite bilder från helgen som gått:

Nu är det en veckas jobb tills jag går på semester. Något som jag ser framemot. Det ska blir skönt att ladda batterierna och bara får vara ledig. Hoppas så klart på bra väder så man kan försöka att vara ute så mycket det bara går!

Önskar alla en skön sommar!!

//Bengt Isaksson

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén