Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Helg och vila

Ja, då har ytterligare en arbetsvecka gått och det är helg och vila för min del. Har inget speciellt inplanerat utan det får bli som det blir.

Jag kan tycka det är rätt skönt att inte planera mina helger så mycket utan tar det som det kommer. Skulle det dyka upp något spännande så hänger jag gärna på. Men ju äldre jag blivit så är det rätt skönt att vara hemma och inte göra så mycket.

Idag så gick jag och två arbetskamrater och åt surströmming på torget. Det en tradition sedan länge att vid premiären servera det till lunch. Det är Lions tillsammans med Cesam som står bakom detta. För en hundring så får man ett par strömmingar och tillbehör. Dryck och tunnbröd ingår också. Kaffe med hallongrotta avslutade denna kulinariska lunch.

Förmodligen så blir det kaffe på någon av stadens fik i morgon, men det återstår att se. Det kan bli så att man fastnar i soffan med någon film eller serie på TV’n. Hursomhelst så är det skönt med två dagar ledigt och man får vila upp sig och ladda batterierna för kommande arbetsvecka.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén