Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Första live konserten på nästan två år

I morgon så ska jag på live konsert. Den första på över två år. Det har varit dåligt med den varan under den tid det har varit pandemi. Jag har vänner som arbetar inom sektorn musik på olik sätt. Och nu i och med lättnaderna så har deras arbete kommit igång igen.

Den konsert jag ska på är med Sveriges funk kung Paulo Mendonca, han har varit här i Örnsköldsvik tidigare och nu som då tillsammans med Mellansels Folkhögskola. Eleverna får förmånen att ha honom i master class under några dagar och gör ett liveframträdande i morgonkväll, onsdag.

Det ska bli så roligt att få höra och se musiker igen. Det brukar bli bra mär Mellansel kör sina grejer. Det är duktiga elever som går på den skolan och Mendonca vet jag kommer leverera.

Nästa månad den 12 så kommer vi att åka upp till Umeå för att lyssna på Perfect Plan här ifrån Örnsköldsvik. Jag och min bästa polare spelar på trav just nu och har en vinstkassa som ska stå för kalaset. Tåg upp på fredag vid lunch, middagar, konsert på fredagkväll samt övernattning på hotell.

Detta kommer att bli en höjdare!! Nu ser jag fram emot en massa härliga konserter framöver.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén