Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Första inlägget 2022

Så har vi klivit över och det är ett nytt år. Här kommer det första inlägget 2022. Som alltid så är det med förhoppningen att kommande år i alla fall inte blir sämre än föregående. Det går alltid att förbättra det man kanske inte upplevde så positivt.

Livet blir det man gör det till och så klart så kan det finnas en anledning att titta i backspegeln för att inte upprepa sina misstag. Så klart så är det mycket roligare att spana framåt och planera vad som komma skall. För egen del så ska jag försöka att röra på sig mer än vad jag gjort tidigare. Jag är inte den som ger nyårslöften men visst är det en stor fördel att skapa bra rutiner i livet som gör att man mår bättre.

Till er som följer och läser dessa sporadiska inlägg som jag gör, önskar jag all lycka under 2022. Tänk på att skapa de förutsättningar som behövs för detta. Inget kommer gratis utan det krävs någon form av insats. Det kan se olika ut för oss alla och för vissa så kan det krävas mer insats än för andra. Oavsett så hoppas i alla fall jag att året som kommer blir som vi önskar oss och att vi får vara friska och krya pandemi till trots.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén