Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Första inlägget 2021

Nytt år och nya möjligheter!! Vi har upplevt det värsta året någonsin med en pandemi som har ställt till det för många. Själv så har jag arbetat hemifrån sedan den 12 mars 2020 och kommer nog att fortsätta med det ett tag till.

Nu har det gått förvånansvärt bra att sitta hemma och arbeta. Har skapat rutiner så att det blir som att gå iväg till sin arbetsplats. Kan dock förstå att andra kan ha svårt för att fixa detta. Det är också en fördel att det har funnits en hel del att göra och att man har ett jobb som fungerar oavsett var man sitter. Visst saknar jag mina arbetskamrater och längtar tills den dagen då vi får gå till kontoret igen.

Hur 2021 kommer att se ut kan vi bara gissa oss till. Men förhoppningen är att innan sommaren så ska alla som vill fått vaccinet och att vi kan återgå till normala rutiner igen. Vi har garanterat lärt oss en läxa av det som hänt och om detta skulle ske igen så kan det hela bli annorlunda.

Personligen så hoppas jag på mycket bra musik under 2021 och en del live konserter. Det saknar jag väldigt mycket. Vanligtvis så brukar det bli ett par resor till Stockholm och konsertbesök. Men så klart så har det inte blivit något under 2020. Vet att i november så är det planerat konsert på Nalen med den Isländska gruppen Mezzoforte. Förmodligen så kommer jag att boka biljett till detta.

Allt gott önskar jag alla under 2021 och hoppas alla håller friska och krya. Snart är pandemin ett minne blott!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén