Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Ett stort intresse för bilder

Ni som följer mig här på sidan vet att jag har ett stort intresse för bilder och även om själva fotograferandet med min systemkamera har minskat drastiskt så blir det en hel bilder tagna med mobilen!

Nu kan du följa mig på ett nytt ställe. Det är en tjänst från EyeMe där man kan ladda upp sina mobila bilder, ja även bilder tagna med vanliga kameror. Deras app är smidig och enkel att använda. Om man har riktigt bra bilder så kan de säljas på exempelvis Getty Images som är en av världens största bildbyråer.

Nu så provar jag denna tjänst och se om jag får sälja några bilder. Man behöver inte lägga ner allt för mycket tid för att få upp bilderna. Ju fler bilder man laddar upp desto större chans är det att man får någon såld. I dagsläget så har jag ungefär 40 bilder på plats! Allt eftersom så kommer det att fyllas på med fler bilder.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén