Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Ett par dagar med ryggont

Ibland så får jag problem med min rygg. Det är vad jag brukar kalla en gammal krigsskada som gör sig påmind men så farligt är det inte. Det var ett tillfälle på en av mina tidigare anställningar då jag var med om en arbetsplatsolycka som gjorde att jag skadade min rygg.

Vid vissa tillfällen så gör den där gamla skadan sig påmind och jag får ordentligt ont i ryggen då några kotor inte vill vara med i leken. I onsdags så gjorde det så fruktansvärt ont så jag bokade tid hos chiropraktiker. Bättre att ta tag i problemet i tid än då man knappt tar sig ur sängen. Torsdagen arbetades hemifrån och skönt att kunna lägga sig raklång på golvet mellan arbetspassen.

14.30 på torsdag så gick jag ner till chiropraktikern och fick mig en omgång. Ett par bryt och kotförskjutningen kom i sitt rätta läge. Fram tills efter lunch på fredag så var jag rätt matt i kroppen men sedan så började det kännas bättre. Igår så tog jag det lugnt och så även idag söndag. Så klart känner jag av ryggen lite fortfarande men långt ifrån hur det var i onsdag och torsdag.

I morgon måndag så blir det jobb som vanligt och om vädret tillåter så blir det en lite längre promenad, antingen ner på jobbet eller när jag ska gå hem. Måste försöka komma i gång med promenaderna igen. Vet ju av erfarenhet att detta är bra för min rygg. Men lat som man är så blir inte dessa promenader av. Synd att jag ska måsta få problem med min rygg för att förstå detta.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén