Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Efter snöoväder kommer solsken

Igår så kom det ett oväder in över Örnsköldsvik och norra delarna av Västernorrland. Klev inte ut genom dörren så jag har ingen aning om hur det kändes utomhus. Idag så är det helt annat typ av väder.

Då jag arbetar hemifrån så är det bekvämt att bara dra på sig mjukisbyxor och sätta sig vid datorn. Mat finns i kyl och frys så jag klara mig. Nu så här på lördagen så har solen kikat fram och det ser riktigt skönt ut. Funderar på om det ska bli en promenad idag.

Vi är ju bara i början på februari så det är klart att vi får räkna med att det kommer snö. Jag är ju dock den som gillar sol mer. Vi går nu mot ljusare tider. Både vädermässigt och med den pandemi vi levt med de senaste åren! I slutet av denna månad så får jag den tredje dosen vaccin och efter det så är planen att gå tillbaka till kontoret på heltid.

Det ska bli väldigt skönt att det släpps upp allt mer i samhället. Jag tycker personligen att vi bör ta det försiktigt fortsättningsvis. Även om regeringen och folkhälsomyndigheten menar att det är på sätt och vis över och därför släpper på restriktioner så anser i alla fall jag att vi bör ta det fortsättningsvis försiktigt.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén