Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

Arbetat en vecka efter semestern

Då är det helg och jag har arbetat en vecka efter semestern. Jag har inga problem att komma tillbaka till mitt jobb. Visst så behöver man komma tillbaka till vissa rutiner men det har gått bra.

Jag har tidigare skrivit om hur glad jag är över mitt jobb och det är verkligen en förmån att få arbetat för bra arbetsgivare. Detta år så var det mycket enklare att börja efter semestern. Mycket för en god planering innan. Inga surdegar som man var tvungen att hugga tag i utan det var bara att logga in på datorn och påbörja augusti månads produktion.

Vi är långt ifrån full styrka på min arbetsplats då flera fortfarande har semester. Men för varje vecka som går så kommer det tillbaka personer. Vi blir allt fler anställda och till veckan så kommer det in två nya arbetskamrater. Vi har också utökat våra lokaler med en halv våning till i den fastighet vi huserar.

Det blir en spännande höst och jag hoppas verkligen att allt blir som planerat. Det är som sagt mycket på gång och företaget jag arbetar går som tåget. Roligt och spännande att vara med i den utvecklingen. Nu ska jag vila och ta det lugnt i helgen. En hel dag till i morgon, söndag att hämta krafter. På måndag så kör vi på igen!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén