Bengt Isaksson

- Blog - Bilder - Musik -

AOR upplevelse fredag till veckan

På fredag till veckan så ska jag och min bästa polare få uppleva AOR och melodiös rock på Droskan i Umeå. Det är bandet Perfect Plan här ifrån Örnsköldsvik som ska uppträda.

Westcoast och AOR musik

Min sida på Facebook kallar jag ju för WestcoastAOR Music vilket innebär att det presenteras både Westcoast och AOR på den sidan. AOR, som är en förkortning av Adult eller Album Oriented Rock. Det kan sägas att musiken är en hårdare variant av den Westcoast musik som jag vanligtvis lyssnar på. Dock så kan skillnaderna vara rätt ordentliga. Som alltid så ligger det i betraktarens öron.

En bra låt är en bra låt

Jag är av den åsikten att bra musik som jag personligen tycker om är alltid värd att lyssnas på. Oavsett genre. Visst så ligger mitt hjärta varmt om ett antal grupper inom WestcoastAOR. Och vissa kanske lite mer än andra. En bra låt är en bra låt. Perfect Plan som vi ska lyssna på på fredag är bland det bästa som kan hittas inom AOR idag, så klart finns det gamla favoriter från förr så som Foreigner, Journey och TOTO för att nämna några.

Hyllningar världen över

Det är alltid roligt när det kommer grupper i dag som håller hög standard på sitt musicerande. Perfect Plan har verkligen visat var skåpet ska stå 2021. De hyllas som grupp världen över och får så klart även mina hyllningar. Det ska bli utomordentligt trevligt att få lyssna live på dom igen. Sist var deras spelning när de släppte sin debutplatta. Nu är det spelning på Droskan i Umeå som gäller och vi lyxar till det med en hotellövernattning också.

https://youtu.be/rPoI0LNhJsU

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Bengt Isaksson

Tema av Anders Norén